Orthomoleculaire therapie

Tarieven Orthomoleculaire Therapie 2020

De praktijk is aangesloten bij de beroepsgroep MBOG, deze organisatie zorgt voor contracten met zorgverzekeraars. Vanuit uw pakket alternatieve geneeswijzen kunt u veelal orthomoleculaire therapie vergoed krijgen.

In de praktijk is een overzicht per verzekeraar van de hoogte van uw vergoeding per dag en per jaar, maar u kunt ook altijd voordat u bij ons komt contact opnemen met uw verzekeraar om te bekijken of en hoeveel uw verzekering dekt.
Intakegesprek per 30 minuten € 45,00
Opstellen voedings-/suppletie advies na intake € 30,00
Consult in de praktijk 30 minuten € 40,00
Consult in de praktijk 60 minuten € 70,00
Consult telefonisch / digitaal per 15 minuten € 15,00
Meten en wegen bij afvallen per keer € 15,00
Supplementen Nader te bepalen
Laboratoriumonderzoeken Nader te bepalen
Er wordt voor u een rekening op papier opgemaakt en naar het bij ons bekende adres opgestuurd. Waar gewenst kunt u deze ook via mail ontvangen, mits deze bij ons bekend is. De ontvangen rekening kunt u dan zelf naar het beschreven rekeningnummer overmaken.. Vervolgens dient u de rekening in bij uw zorgverzekeraar, waar u (een deel van) de kosten van terug krijgt.

Wijziging van een afspraak of annuleren hiervan kan tot 24 uur voor de behandeling. Na deze tijd of bij een no-show voor de afspraak, wordt het volledige bedrag van de behandeling doorberekend.