Mijn naam is Nienke van der Zee, en ik woon in Alkmaar.

In maart 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de THIM van der Laan Hogeschool voor fysiotherapie in Nieuwegein.

Na het behalen van mijn opleiding ben ik gestart met werken in een praktijk in Den Helder. Hier werk ik 3 dagen de overige 2 dagen ben ik te vinden bij Fysiotherapie B&O in Heerhugowaard. Als algemeen fysiotherapeute heb ik kennis van het gehele menselijk lichaam. U kunt daarom bij mij terecht voor al uw lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie.

Naast werk hou ik me graag bezig met het hebben van een gezonde leefstijl. Ik vind het heerlijk om te sporten en gezond te eten. Verder ben ik een vrolijk, sociaal persoon die houd van gezelligheid.

Ik sta ingeschreven bij het ‘Centraal Kwaliteits Register’ (CKR) voor fysiotherapeuten en voldoe aan de kwaliteitseisen die door het KNGF (Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie) zijn opgesteld.

Mocht u vragen hebben over of wij u kunnen helpen bij uw klachten bel of mail gerust. Wanneer we u kunnen helpen kunt u altijd direct een afspraak maken!

Specialiteiten: Massage, Oefentherapie, Orthopedische Revalidatie

BIG nummer: 89929068204