Over ons

Fysiotherapie Heerhugowaard


De praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars, de rekening wordt dus meteen doorgestuurd naar uw verzekeraar. Mocht u geen aanvullende verzekering hebben is het ook mogelijk de behandeling zelf te betalen. Kijk hier voor onze tarieven.

Het maken van een fysiotherapie behandeling of sport/bindweefsel massage is mogelijk op onderstaande tijden bij onze fysiotherapeute:

Nienke op dinsdag 12:00-20:00 en op donderdag 08:30-13:00

Het maken van een oefentherapie afspraak is in overleg met onze oefentherapeute Kimberly.

In noodgevallen is behandeling soms mogelijk op zaterdag (lees: zeer acute klachten, revalidatie na operatie).

In onze praktijk is ook Jef Aalmoes werkzaam, hij is schouderspecialist en ziet alleen patiënten met specifieke schouderproblematiek. Het maken van afspraken gebeurd alleen met hem in overleg, u kunt niet zelf een afspraak bij hem inplannen of via onze telefoniste. U kunt wel een terugbelverzoek aanvragen als u met hem wilt overleggen of behandeling door hem nodig / gewenst is.

> Lees ook eens hoe uw eerste afspraak er gemiddeld uit ziet bij de fysiotherapeute
> Maak meteen een afspraak

Onze therapeuten

Op dit moment is er een fysiotherapeut en een oefentherapeut in onze praktijk werkzaam. Alle therapeuten zijn voor vergoeding ingeschreven bij alle zorgverzekeraars en zijn up-to-date in scholing vanwege de inschrijving in het Centraal Kwaliteitsregister en Kwaliteitsregister voor Paramedici.

> Eigenaresse Danielle
> Schouderspecialist Jef
> Kimberly
> Nienke