Contact

Fysiotherapie B&O in Heerhugowaard

Behandeling voor alle lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie.

Fysiotherapie in tijden van het coronavirus

Welke maatregelen houden wij aan:

- De gezondheid van onze therapeuten wordt nauwlettend in de gaten gehouden, wanneer wij gezondheidsklachten ervaren behandelen wij niet!
- U en uw gezinsleden hebben geen koorts (+38°) en hebben geen verkoudheidsklachten zoals hoesten of niezen.

- Wij vragen u om tijdens uw behandeling zonder partner of kinderen te komen. Wanneer u niet alleen kunt komen, vragen wij u uw partner tijdens de behandeling buiten of in de auto te laten wachten. Uitzondering geldt voor ouders waarbij het kind onder behandeling is.
- Probeer op het afgesproken tijdstip in de praktijk te zijn en niet te vroeg om zo min mogelijk in contact te komen met al aanwezige patiënten.
- Wij adviseren u vanaf binnenkomst ten alle tijden een mondkapje te dragen, het dragen hiervan nog niet wettelijk verplicht. Daarom zullen wij u niet weigeren te behandelen, maar adviseren u het dragen hiervan wel.
- Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te wassen en te desinfecteren. In Zwaag kunt u dit in de wachtruimte doen, in Heerhugowaard kunt u dit in het toilet doen.
- Houd altijd afstand in de wachtkamer van een andere patiënt, ook al draagt u een mondkapje.
- Raak zo min mogelijk oppervlakken aan in de praktijk om eventuele besmetting via aanraking te voorkomen. U bent vrij gebruik te maken van de tijdschriften, natuurlijk op eigen risico.

- Wij schudden geen handen en respecteren de 1,5 meter afstand.
- Echter tijdens de behandeling is fysiek contact tussen onze therapeute en u als patiënt onvermijdelijk.
- Wij therapeuten dragen ten alle tijden (weer) een mondkapje en tijdens uw behandeling waarbij wij u aanraken handschoenen.

- Wij vragen u bij elke behandeling een schone handdoek bij u te hebben voor op de behandelbank.
- Wij gebruiken eveneens onderzoeksbankpapier voor de hygiëne op de behandelbank.
- Wij wassen, zoals gewoonlijk, na elke patiënt onze handen grondig.
- Wij stoppen de behandeling iets eerder dan u van ons gewend bent i.v.m. het desinfecteren van o.a. de behandel bank, deuren en andere contact oppervlakken in de praktijk.

- In de behandelkamers hebben wij een CO2 meter staan, deze geeft aan hoe de luchtkwaliteit is in de kamer. Het kan voorkomen dat het wat frisser is tijdens uw behandeling, omdat wij moeten ventileren.

Heeft u vragen of u behandeld kunt worden, neem dan via WhatsApp of mail contact met ons op!

De snelste manier om contact met ons op te nemen is via dit formulier, per email of via WhatsApp. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 18:00.

Stuur een e-mail

    Contact

    Uiterwaard 11 in Heerhugowaard

     072 572 0200

    info@fysiobo.nl

    WhatsApp 0229 764444