We willen graag allemaal zo gezond mogelijk en zonder kwaaltjes leven. Wij, als fysiotherapeuten, kunnen daar met behandelingen en tips gelukkig vaak goed bij helpen. Helaas komen mensen doorgaans als het eigenlijk al te laat is. Persoonlijk vinden wij het preventieve gedeelte van ons werk heel belangrijk en vaak is er met iets simpels een hele hoop te bereiken. Want wat is er nou mooier dan een lichamelijk probleem voor zijn, in plaats van het jezelf te laten beperken?

Daarom proberen wij bruikbare tips te geven die ervoor kunnen zorgen dat je gezonder en met minder problemen kunt leven. Dit kan een weetje zijn die te maken heeft met ons werk als fysiotherapeute, een oefening om jezelf sterker te maken, maar ook informatie gerelateerd aan voeding of voedingssupplementen.

De informatie die we geven proberen we zo duidelijk mogelijk weer te geven, maar mocht je toch nog vragen hebben mag je natuurlijk altijd contact opnemen!

Je kunt deze tips ook vinden op onze Facebook, Instagram en Pinterest pagina’s. Dus Like onze Facebookpagina en Volg ons op Instagram en Pinterest zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste gezonde nieuwtjes en handige tips!