Behandelingen


Fysiotherapie


U bent bij ons van harte welkom voor alle lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie.
Hieronder ziet u een overzicht van door ons veel gebruikte behandelmethoden. Mocht u vraag hebben over een andere methode die hier niet tussen staat bent u natuurlijk altijd welkom om contact met ons op te nemen.

> Lees meer

Massage

Wij fysiotherapeuten kunnen verschillende massage technieken inzetten ter bevordering van uw herstel. We proberen onder andere de spanning in de spieren te verminderen. U kunt deze spanning voelen als een stijf gevoel, maar ook als een zogenaamde "knoop" of verharding in de spier.

> Lees meer

Mensendieck

Het grote verschil met fysiotherapie is dat de oefentherapeut probeert te zorgen dat de patiënt bewust is van zijn of haar lichaam en om inzicht te krijgen in de de bewegingsklachten. Door te kijken naar het beweeggedrag van de patiënt worden nieuwe of terugkerende klachten in de toekomst voorkomen. De therapie van de oefentherapeut is dus ook preventief.

> Lees meer

Orthomoleculaire Therapie

Letterlijk vertaald: Ortho = Goed en Moleculair = Moleculen. De Orthomoleculaire Therapie houdt zich dus bezig met de goede moleculen in het lichaam, of eigenlijk in dit geval de juiste voedingsstoffen. Maar wat zijn de juiste voedingsstoffen? Dit is voor iedereen anders, daarom wordt een behandelplan voor u op maat gemaakt.

> Lees meer